Helyi hírekProgramok

Feldobják a hangulatot

Az elmúlt években a helyiek és a vendégek is hiányolták az igazi karácsonyi hangulatot. Erre reagálva készül a Harkányi Turisztikai Egyesület az idén egy nagy dobásra és ha elnyeri a látogatók tetszését.

Ebben az évben kültéri installációk és még több dísz emeli majd a város ünnepi fényét.

Még az idén, várhatóan adventre két új szelfipont kerül a helyére a városban, az egyiket a katolikus templomhoz, a másikat pedig a fürdőben helyezik el. Ez utóbbi egy szív alakú pad lesz, ahol a vendégek tudnak majd fényképezkedni, illetve szelfizni.

Végi János, a turisztikai egyesület elnöke elmondta, emellett egy nagyobb és felemelőbb hangulatot eredményező korcsolyapálya is várja majd a vendégeket adventkor. December 4-től egy több mint 210 négyzetméteres négy évszakos korcsolyapályát helyeznek el a Kossuth Lajos és a Bartók Béla utca sarkánál lévő területen. A fürdő közvetlen szomszédságában a szállodáknál kialakított pálya hangulatos karácsonyi dallamokkal várja majd a vendégeket. A helyszínen korcsolyát is lehet kölcsönözni majd, illetve lesz lehetőség élezésre is.

A Harkányi Tourinform Iroda munkatársaitól azt is megtudtuk, hogy a december 4-től január négyig üzemelő korcsolyapályát a tervek szerint a helyiek és a gyógyfürdő karszalagos vendégei ingyenesen vehetik majd igénybe. A pálya köré elhelyezendő fabódékat pedig ingyen adnák ki a kitelepülő vállalkozóknak.

– Ebben az időszakban minden nap kora délutántól estig állna nyitva a pálya a vendégek előtt, a vasárnapokra pedig ünnepi műsorral is kedveskedünk majd a kilátogatóknak – mondta Végi János.

A korcsolyapálya alapja az úgynevezett műanyag- vagy szintetikus jég lesz, amelyet a hokisok is használnak az edzéseken és a mérkőzéseken. A korcsolyapályát és az adventi díszítést a Harkányi Turisztikai Egyesület finanszírozza.

Előző Bejegyzés

Elkezdődtek a milliárdos fejlesztés munkálatai

Következő bejegyzés

Óriási lehetőség előtt áll a városunk