Programok

Ők is voltak gyerekek…

Január 23-án, szerdán 18 órakor a harkányi könyvtárban író – olvasó találkozóra várják az érdeklődőket a több komoly sikert elért Hatalmasok gyerekkora című könyv szerzőjével, dr. Hahner Péterrel.

A hatalmasok gyermekkora című előadáson a könyvének főszereplőiről hallhatnak érdekességeket a résztvevők a szerzőtől. Az előadás után lehetőség lesz a könyv megvásárlására, és dedikálásra.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

“Nehéz elképzelni, hogy a történelem híres alakjai egykor ugyanolyan gyerekek voltak, mint bárki. Nem fogadtak szót, rugdalóztak a pad alatt, csúfolódtak, verekedtek. Sokukról feljegyezték, mit tanult, milyen játékokkal játszott, mely gyerekbetegségeken esett át. Hánykor kelt iskoláskorában Napóleon, és hány babája volt Viktória királynőnek? Milyen ruhában ment iskolába Lincoln az első tanítási napon, és mivel ríkatta meg kisöccsét Lenin? Mit csinált Hitler a bizonyítványával, miután három tárgyból megbukott? Hány öltéssel varrták össze Kennedy biciklizés közben szerzett sebeit? Kinek az osztályát jutalmazta a tanár whiskyvel vagy bagóval? Kit itattak másnaposság ellen tejben és csokoládéban felvert tojással, és kit tartóztattak le egyetlen éjszaka alatt négyszer? Lehet, hogy a nagy emberek eleve “nagynak” születtek, és gyermekkorukban is kiemelkedő képességekkel bírtak? Vagy neveltetésük, környezetük tette őket naggyá? Miből lesz a cserebogár? ” (Forrás: www.animuscentral.hu)

Előző Bejegyzés

Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince

Következő bejegyzés

Szeretnél dolgozni és állást keresni? Akkor itt a helyed!