Helyi hírekKépgaléria

Jó ebédhez szóltak a harkányi kórusdalok

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Nagy sikere volt az idei, immáron harmadik alkalommal megrendezett gasztrokulturális családi napnak. A már hagyományossá váló rendezvényen Baksai Endre Tamás polgármester köszöntötte a résztvevőket. A főzőversenyre két kategóriában nevezhettek a csapatok, a legfinomabb gulyásnak végül Nagypál Jenő (Pécs) levesét ítélte a zsűri. Ő egyébként a másik, egyéb étel kategóriában is a képzeletbeli dobogóra állhatott. Szintén mindkét kategóriában sikeresen szerepelt a német nemzetiségi önkormányzat csapata is, a harmadik legfinomabb ételeket főzték.
Egyéb étel kategóriában a Vodicéből érkező Abdulovich Sead étele diadalmaskodott. A díjazottak oklevelet és Kovács Tamás, helyi fafaragó-művész által készített díszplakettet kaptak.
A családi napon gyerekműsor és játékos foglalkoztatók várták a legkisebbeket. A színpadon pedig fellépett a Harka Dalkör, majd a Der Harkányer Singvögel Khor és a Horvát Nemzetiségi Énekkar is énekelt a közönségnek. Balázs Pali, a 3 + 2 Együttes, valamint az Asterix Együttes szórakoztatta a közönséget a Zsigmondy sétányon.

Előző Bejegyzés

Padlófűtés adta a meleget a helytartó luxusvillájában | BAMA

Következő bejegyzés

Megszépült a művelődési ház